Un nou volum de poezii la Editura „Caiete Silvane”

Estimated read time 2 min read

Un nou volum de poezii la Editura „Caiete Silvane”

În colecția „Poesis” a Editurii „Caiete Silvane” a apărut, cu sprijinul Consiliului Județean Sălaj și al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, volumul „Toamnele mele – antologie” semnat de Ioan-Vasile Bulgărean. Cartea cuprinde o selecţie de poeme publicate de autor în volumele: „Dor de voi” (Editura Silvania, Zalău, 2008); „Saloanele iubirii” (Editura Silvania, Zalău, 2010); „Visul din vis” (Editura Silvania, Zalău, 2011); „Sub semnul fecioarei” (Editura Silvania, Zalău, 2013); „Dragoste şi spini” (Editura Silvania, Zalău, 2014); „Şoapte de toamnă” (Editura Silvania, Zalău, 2016); „Mi-e dor de mine” (Editura Caiete Silvane, Zalău, 2019) şi „Veşnicia de o zi” (Editura Caiete Silvane, Zalău, 2021).

Ioan-Vasile Bulgărean s-a născut la 14 ianuarie 1961 în localitatea Zalnoc, județul Sălaj. A debutat în revista „Pentru Patrie” în anul 1982. În anul 2013 i-a fost acordată Placheta Omagială ,,Respect pentru Șimleu” din partea Primăriei locale însoțită de Laudatio pentru „Creație literară”. În anul 2011 i-a fost acordată Diploma de onoare „Oameni de seamă ai Sălajului” de către Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj. Este absolvent al Facultății de Științe Juridice, specialitatea „Drept”. Din anul 2017 este membru al Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj. În anul 2020, poeziile sale au fost publicate în volumul „18 poeți – antologie” (Editura Caiete Silvane, Zalău) iar în anul 2022 în volumul „Primăvara Poeziei – A Költészet Tavasza” (Editura Caiete Silvane, Zalău).

„Caiete Silvane”, revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

http://www.culturasalaj.ro

Poate nu ai vazut...

+ There are no comments

Add yours