Regulamentul FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE POEZIE de la GETAFE

Estimated read time 3 min read

În perioada 4-5 decembrie 2022, la CASA REGIONALĂ CASTILLA LA MANCHA GETAFE, CASA ROMÂNĂ DE CULTURĂ GETAFE organizează PRIMA EDIȚIE A FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE POEZIE. 

În cadrul Festivalului se vor acorda premii pentru următoarele concursuri de poezie:

– Concursul pentru volum de debut;

– Concursul pentru volum autor;

– Concursul pentru antologie de autor.

Lucrările, în 3 exemplare, publicate în perioada octombrie 2021 – noiembrie 2022 vor fi trimise pe adresa: strada Lago Ercina núm 6 bloque 1, piso 2 puerta 3 Rivas Vaciamadrid C.P. 28522 până la data de 30 noiembrie 2022 (data poştei). 

Juriul alcătuit din personalităţi ale culturii româneşti şi spaniole va acorda un premiu pentru fiecare concurs. 

Autorii propuşi pentru premiere vor fi invitaţi să participe la manifestările FESTIVALULUI.

DIRECTOR Juan José García

PREȘEDINTE DE ONOARE Vasile Muste

*

Reglas FESTIVAL INTERNACIONAL DE POESIA de Getafe Entre los días 4 y 5 de diciembre de 2022, CASA REGIONAL DE CASTILLA LA MANCHA GETAFE y CASA DE CULTURA DE GETAFE RUMANIA organizan la PRIMERA EDICIÓN DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE POESÍA. Durante el Festival se entregarán premios a los siguientes certámenes de poesía: 

Concurso de volumen de debut; Concurso de volumen de autor; Concurso de antología de autor Las obras, en 3 ejemplares, publicadas entre octubre de 2021 y noviembre de 2022 se enviarán a la dirección: strada Lago Ercina núm 6 bloque 1, piso 2 puerta 3 Ribas Vaciamadrid C.P. 28522 antes del 30 de noviembre de 2022 (fecha de envío). El jurado compuesto por personalidades culturales rumanas y españolas otorgará un premio para cada concurso. Los autores propuestos a los premios serán invitados a participar en los actos del FESTIVAL. DIRECTOR, Juan José García. PRESIDENTE DE HONOR Vasile Muste.

*

Festivalul internațional de poezie. Ediția 1, Getafe, Madrid, Spania. Casa de Cultură Română. În perioada 4-5 decembrie 2022, la Casa Regional de Castilla La Mancha din Getafe, Madrid, va avea loc prima ediție a Festivalului Internațional de Poezie din Spania dedicată zilei României. Proiect inițiat de Biblioteca Alexandru Busuioceanu a Casei Române de Cultură. Vor participa poeți români din Spania și Europa, edituri, instituții, centre culturale, ONG-uri etc. Invitați de onoare: poeți și personalități din lumea literelor care vor acționa ca jurați. Pe tot parcursul festivalului de poezie vor avea loc o serie de evenimente dedicate festivalului, premii bănești, ateliere pentru copii, evenimente interactive, activități culturale dedicate zilei României și lansarea unei reviste literare în Spania. Locul: Casa Regională din Castilla la Mancha situată în strada Calvario nr. 8, Getafe. Coordonator eveniment și președinte de onoare: scriitorul Vasile Muste. Organizator: Casa de Cultură Română. Pentru informații și participare: e-mail: CasaRomanaCultura@hotmail.com.

Cu respect,

Juan José García

Președinte Casa Română de Cultură – Getafe 

Obtener Outlook para Android

Poate nu ai vazut...

+ There are no comments

Add yours