Regulamentul Concursului judeţean de recitare din poezia românească

Estimated read time 2 min read

Descărcati de aici:

Regulament și fișe de inscriere Primavara Poeziei 2023

Consiliul Judeţean Sălaj

Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj

Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj

REGULAMENT

Concurs judeţean de recitare din poezia românească

– 6 mai 2023 –

În organizarea Consiliului Judeţean Sălaj, a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, se va desfăşura, în cadrul evenimentului cultural „Primăvara Poeziei” – ediţia a XXI-a – Concursul judeţean de recitare din poezia românească, ce va avea loc în data de 6 mai 2023, ora 9,30, la sediul Inspectoratului Școlar Județean din Zalău.

Concursul îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze tinere talente în acest domeniu, adresându-se tuturor elevilor înscrişi la şcolile gimnaziale (clasele V-VIII), licee şi colegii din judeţul Sălaj.

La ambele secțiuni elevii vor recita două poezii: una cu tematică la alegere și una din opera poeților sălăjeni (vezi FIȘELE DE PARTICIPARE la cele două secțiuni).

Concursul se va desfăşura pe două secţiuni:

  1. Elevi din şcolile gimnaziale (cls. V-VIII);
  1. Elevi din licee şi colegii (cls. IX-XII).

Înscrierile se vor face până în data de 4 mai 2023, pe baza fişei de participare alăturată regulamentului (disponibilă și pe site-ul www.culturasalaj.ro), la adresa: Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 12, tel./fax: 0260-612870; e-mail: caietesilvane@yahoo.com.

Concurenţii se vor prezenta la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj din Zalău sâmbătă, 6 mai 2023, la ora 9, concursul urmând să înceapă la ora 9,30.

Comisia de jurizare va fi alcătuită din personalităţi şi specialişti în domeniul literaturii. Se vor acorda premii în valoare netă şi diplome.

Poate nu ai vazut...

+ There are no comments

Add yours