Premiile revistei Caiete Silvane pentru anul 2021

Estimated read time 2 min read
La ediția a 14-a a Zilelor revistei Caiete Silvane, care va avea loc în perioada 24-25 martie 2022, la Zalău și în județ, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS) intenționează să acorde (deocamdată, doar simbolic) Premiile revistei Caiete Silvane pentru anul 2021. Avem în vedere fapte de cultură ce vizează spațiul sălăjean (nu numai strict geografic), jurnalism cultural, cărți, reviste, evenimente culturale petrecute anul trecut, în condițiile știute, ale restricțiilor pandemice.
Toți cei interesați pot trimite sugestiile, propunerile lor, argumentate, până cel târziu în 1 martie 2022, pe adresele de e-mail caietesilvane@yahoo.com și office@caietesilvane.ro sau pe wp la numărul 0727-341437. Premiile vor fi decise, după o analiză atentă, de un juriu format din redactori ai revistei și membri ai Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj.
Reamintim că revista Caiete Silvane este publicația lunară de cultură a Sălajului, editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Consiliului Județean Sălaj și Primăriei municipiului Zalău.
cu prețuire,
Daniel Săuca,
manager CCAJS
redactor-șef Caiete Silvane

Poate nu ai vazut...

+ There are no comments

Add yours