Desant sălăjean la Cluj

Estimated read time 1 min read

Membrii Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj au participat vineri, 24 iunie 2022, la un Desant sălăjean la Cluj,lasediul Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj.

În deschiderea evenimentului, Ion Taloș a susținut o conferință cu titlul „Împăratul Traian și conștiința romanității românilor”, ocazie cu care și-a prezentat volumul cu același nume apărut la Editura Școala Ardeleană, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

În continuare, scriitorii sălăjeni și-au lansat/prezentat cele mai recente volume, iar la final fiecare a recitat din creația proprie. Participanții sălăjeni au fost Ion Pițoiu-Dragomir, Marcel Lucaciu, Alice Valeria Micu, Viorel Tăutan, Doina Ira-Tăutan, Simone Györfi, Györfi-Deák György, Florin Horvath, Dina Horvath, Silvia Bodea Sălăjan, Teodor Sărăcuț-Co-mănescu și Viorica Mureșan.

Organizatorii evenimentului au fost Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Cluj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația Scriitorilor din Județul Sălaj, cu sprijinul Asociației culturale „Creart”.

Poate nu ai vazut...

+ There are no comments

Add yours