Comunicat de presă/ proiectul cultural „Danțuri de-nvățat”

Estimated read time 2 min read

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, în parteneriat cu Asociația Atelierul de Joc Popular și Asociația Sinaptica, organizează trei evenimente de promovare dedicate proiectului cultural „Danțuri de-nvățat”, în vederea facilitării cunoașterii folclorului coregrafic tradițional.

            Evenimentele vor consta în demonstrații de dansuri din patrimoniul cultural imaterial al Sălajului și vor avea loc după cum urmează: joi, 6 octombrie 2022, începând cu ora 16; luni, 10 octombrie 2022, începând cu ora 17 și vineri, 14 octombrie 2022, începând cu ora 16. Vor fi prezenți coregrafi și interpreți de dansuri populare, implicați în implementarea proiectului cultural. În cadrul celor trei evenimente vor fi prezentate publicului și rezultatele primelor patru luni de activitate ale proiectului (iunie-septembrie).

            Cele trei evenimente vor fi găzduite în Sala „Porolissum”  a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

            Intrarea publicului este liberă.

            Prin „Danțuri de-nvățat”, proiect cultural cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național se va crea o platformă de comunicare mobilă și web dedicată dansurilor tradiționale din județul Sălaj.

            Mai multe informații legate de proiect sunt disponibile pe pagina web a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj (www.culturasalaj.ro) și pe pagina de facebook a proiectului (https://www.facebook.com/danturisalaj).

Daniel Săuca,

Manager

Poate nu ai vazut...

+ There are no comments

Add yours